Fiksaamo

Teemme kaikki autojen päältäpesut käsityönä korkealaatuisia tuotteita käyttäen vuosien ammattitaidolla, joten voit tuoda pesetettäväksi sellaisenkin auton jonka pinta ei konepesua kestäisi. Auton pesu on erityisen tärkeää myös talviaikaan, jolloin tiesuola ja korkea ilmankosteus tuovat omat haasteensa auton pintojen kunnossapidolle. Auton vahaus olisi hyvä suorittaa 2 kertaa vuodessa, vaha suojaa auton maalipintaa suolalta sekä UV-säteiltä ja epäpuhtaudet lähtevät pinnoilta helpommin joten auto pysyy pidempään puhtaana.

Autonpesu Iisalmi

Täyden palvelun fiksaamoltamme saat siis ammattitaidolla tehdyt autosi käsinpesut, hajunpoistot, sisäputsaukset,verhoilun ja penkkien pesut, vahaukset, kovavahaukset, naarmujen poistot ja kiveniskukorjaukset.

Lacroe käsittelyt

Lacroe maalipinnan suojauksella saat autoosi suojan hapettumista, hilseilyä, ilmaston aiheuttamaa halkeilua ja kiillon menetystä vastaan. Lacroe tekee kestävän suojakalvon ja samalla maalipinta saa korkeakiiltoisen lopputuloksen, sade ja lika juoksee helposti pois maalipinnalta. Lacroe myöntää kolmen vuoden pinnoitetakuun meillä käsitellyille uusille autoille.

Palvelumme

Palvelemme monipuolisesti ja
varmalla otteella.
Lue täältä mitä kaikkea teemme!

Lue lisää

Lasku ja osamaksu

Meillä voit maksaa autosi
korjauksen tarvittaessa laskulla
tai osamaksulla

Lue lisää